Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Παρασκευή 10 Ιούλη 8μμ στην παραλία του Βόλου (ηρώο)

Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία οργανώνει την Παρασκευή 10 Ιούλη στις 8μμ παρέμβαση στην παραλία του Βόλου για :

- Να μην περάσει το κλίμα εκβιασμού και τρομοκρατίας

για να καταγγείλουμε ότι :

- Η "εθνική συνεννόηση" είναι το όχημα για την ισοπέδωση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας

Καμιά θυσία για τις συμφωνίες τους με τους ιμπεριαλιστές δυνάστες !

Δεν θα γίνουμε ζητιάνοι !

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ



Να μην περΑσει το κλΙμα εκβιασμοΥ και τρομοκρατΙας!
Η «εθνικΗ συνεννΟηση» εΙΝαι το Οχημα για την ισοπΕδωση
των δικαιωμΑτων και των κατακτΗσεΩν μας
ΚαμιΑ θυσΙα για τις συμφωνΙες τους
με τους ιμπεριαλιστΕς-δυνΑστες!
Δεν θα γΙνουμε ζητιΑνοι!
ΑντιστεκΟμαστε - ΑγωνιζΟμαστε - ΔιεκδικοΥμε!


Κ
αταγγέλλουμε τη συντονισμένη επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού, προκειμένου να λουφάξει και να δεχτεί, χωρίς πολλές διαμαρτυρίες, τα νέα βάρβαρα μέτρα που είναι μπροστά μας.
Επιχείρηση-σοκ που διαδέχτηκε το κλίμα τρομοκράτησης που προηγήθηκε για να επιβεβαιωθεί το αλυσόδεμα της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Μια επιχείρηση που αντί να ανακοπεί από το δημοψήφισμα (όπως υποτίθεται ότι θα γινόταν), στην ουσία τροφοδοτήθηκε από αυτό, αποπροσανατολίζοντας και εκτονώνοντας ανώδυνα την οργή του λαού.
Μια επιχείρηση που τροφοδοτήθηκε από τους αλλοπρόσαλλους και τυχοδιωκτικούς χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.
  Όπως φαίνεται ξανά, όλες τις μέρες μετά το δημοψήφισμα, οι ιμπεριαλιστές και οι ντόπιοι αντιδραστικοί –παλιοί και νέοι– δεν «χαμπαριάζουν» ούτε από εκλογικά αποτελέσματα ούτε –πολύ περισσότερο– από τακτισμούς και τερτίπια τύπου ΣΥΡΙΖΑ.
Έχει διαμορφωθεί, λοιπόν, ένα πολύ βαρύ και γκρίζο κλίμα, με τα νέα μνημόνια μπροστά μας έτοιμα να επιδεινώσουν παραπέρα την ήδη βεβαρυμμένη θέση του λαού.
 Δεν έφτασε (και ούτε μπορούσε να φτάσει) το «όχι» στις κάλπες για να δείξει ο λαός τη δύναμη του. Δεν αρκεί ένα «όχι» στις κάλπες, που η λάμψη του γρήγορα ξεθωριάζει, για να αναδείξει ότι ο λαός είναι περήφανος, αξιοπρεπής και αποφασισμένος.
Γιατί αυτοί που χαϊδεύουν τα αυτιά του λαού με βάση το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είναι αυτοί που τον αναγκάζουν να στέκεται στις ουρές, και να παρακολουθεί «ψύχραιμα» να του ληστεύουν με αστείες δικαιολογίες ό,τι έχει απομείνει από τα αποτελέσματα δουλειάς χρόνων.
Είναι αυτοί που τον βάζουν να δέχεται να τον ελεημονούν εκκλησίες, Λάτσηδες και οι υπόλοιποι μεγαλοκαρχαρίες.
Είναι αυτοί που του μαθαίνουν να εξουσιοδοτεί κάτι νέου τύπου ψευτομεσσίες για να του φέρουν μια «καλή» συμφωνία με τα ιμπεριαλιστικά γεράκια και να γυρίσει –ως δια μαγείας– η ζωή του στο κανονικό.
  Τη νέα βάρβαρη συμφωνία που ετοιμάζεται στα κρυφά (από τους εδώ συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους, μαζί με τους ιμπεριαλιστές) θα επιδιώξουν να την περάσουν με οποιοδήποτε μέσο, ακόμη και στα όρια του κοινοβουλευτισμού.
Αν όμως, παρ' όλα αυτά, δεν καταλήξουν σε συμφωνία κάτω από το βάρος των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων, και η χώρα οδηγηθεί εκτός ευρωζώνης και πάλι ο λαός θα πληρώσει το μάρμαρο. Ούτε η αναζήτηση νέων προστατών στα πλαίσια της Δύσης ή τα λοξοκοιτάγματα προς την Ανατολή, ούτε ένα άλλο νόμισμα σε μια χώρα που θα παραμένει βαθιά εξαρτημένη και καπιταλιστική, θα ανακόψουν την άγρια επίθεση του κεφαλαίου και την ιμπεριαλιστική επεκτατικότητα
  Βιώνουμε στιγμές που οι λαοί πρέπει να μιλάνε με τα δικά τους «όπλα». Ας αντικρίσουμε την κατάσταση κατάματα για να ελέγξουμε τον πανικό, το φόβο και τον ατομισμό, και ας οργανώσουμε τις αντιδράσεις μας και την αλληλεγγύη μας συλλογικά όπου βρισκόμαστε.
Να απαιτήσουμε από την εργοδοσία τους μισθούς μας. Να απαιτήσουμε από τις κρατικές υπηρεσίες τις συντάξεις και τα επιδόματα ανεργίας. Να οργανώσουμε συλλαλητήρια, διαδηλώσεις συγκεντρώσεις ενάντια σε παλιές και νέες συμφωνίες, για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και που μας έχουν υφαρπάξει.
Να παλέψουμε για μια χώρα πραγματικά ανεξάρτητη, όπου ο λαός θα είναι αφέντης στον τόπο του.
- ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ!
- ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου