Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ – ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ !


Βόλος, 22.03.2018

Διαβάσαμε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης για σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την παραχώρηση αεροπορικής βάσης στους φονιάδες του ΝΑΤΟ, κάνοντας λόγο για κάποιο από τα αεροδρόμια σε Ανδραβίδα, Νέα Αγχίαλο και Καλαμάτα. Ενώ τον περασμένο Ιούνιο, υψηλόβαθμο κλιμάκιο αξιωματούχων της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας κάτω από απόλυτη μυστικότητα,  είχε επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις της 110Π.Μ. στην Λάρισα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστή στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, δίνει όλο και περισσότερο γη, θάλασσα και αέρα της χώρας στους Αμερικάνους. Αλυσοδένουν ολοένα και περισσότερο το λαό και τη χώρα στο άρμα της εξάρτησης. Τη μετατρέπουν σε ορμητήριο των φονιάδων και την εμπλέκουν σε επιθετικούς άξονες με Ισραήλ και Αίγυπτο και στις επεμβάσεις και τους φιλοπόλεμους σχεδιασμούς του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Τέτοιου είδους κινήσεις είναι άκρως επικίνδυνες για το λαό μας, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο, όπου η ένταση των ανταγωνισμών των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας) στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου παροξύνονται και εκμεταλλεύονται τις αντιθέσεις και τις μωροφιλοδοξίες των αστικών τάξεων Ελλάδας-Τουρκίας για αναβαθμισμένο ρόλο στην περιοχή, κλιμακώνοντας επικίνδυνες εξελίξεις για τους λαούς.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τους σχεδιασμούς της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ και την κυβερνητική πολιτική που τους υπηρετεί.
Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία να αναπτύξουν τους αγώνες και τις αντιστάσεις τους κόντρα στην επιθετική πολιτική κυβέρνησης– κεφαλαίου– ιμπεριαλιστών. Να ενισχύσουμε την αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική κατεύθυνση.
Ενάντια στους ιμπεριαλιστές, τον πόλεμο και τους εθνικισμούς, για την αλληλεγγύη και τη φιλία των λαών.

·         Καμιά νέα βάση του ΝΑΤΟ - Καμιά διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών
·         Όχι στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και τους εθνικισμούς
·         Έξω το ΝΑΤΟ από Βαλκάνια και Μεσόγειο
·         Έξω οι βάσεις του θανάτου - Έξω απ’την ΕΕ
·         Κάτω η πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ
·         Ζήτω η αλληλεγγύη και η φιλία των λαών






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου